Само фрли го тука

Датотека на е-пошта

Испратете ги вашите датотеки на која било адреса за е-пошта.

Pdf files


Како да ги споделите вашите датотеки на Интернет

  1. За да конвертирате датотека, влечете и испуштите или кликнете на нашата област за поставување за да ја испратите датотеката

  2. Вашиот ќе биде прашан во што сакате да го претворите

  3. Нашата алатка автоматски ќе ја претвори вашата датотека во тип на датотека

  4. Потоа, кликнете на врската за преземање до датотеката за да ја зачувате датотеката на вашиот компјутер

  5. или пополнете го полето за адреса на е-пошта и кликнете на копчето за испраќање.

N

Оцени ја оваа алатка

5.0/5 - 1 гласови


1,621 конверзии од 2020 година!