Thjesht hidhni këtu

Dosje në email

Dërgoni skedarët tuaj në çdo adresë emaili.

Pdf files


Si të ndani skedarët tuaj në internet

  1. Për të kthyer një skedar, tërhiqni dhe lëshoni ose klikoni në zonën tonë të ngarkimit për të ngarkuar skedarin

  2. Do të pyetet se në çfarë dëshiron ta shndërrosh atë

  3. Mjeti ynë do të konvertojë automatikisht skedarin tuaj në llojin e skedarit

  4. Pastaj ju klikoni në lidhjen e shkarkimit në skedar për ta ruajtur skedarin në kompjuterin tuaj

  5. ose plotësoni fushën e adresës së postës elektronike dhe klikoni në butonin e dërgimit.

N

Vlerësoni këtë mjet

5.0/5 - 1 votat


6,094 shndërrime që nga viti 2020!