ဟုတ်ကဲ့ - အားလုံး save re-runs the quantiser, ဒါကြောင့်ထပ်ခါတလဲလဲတည်းဖြတ်ခြင်းနှင့် resaving တစ် JPG compounds generation loss even if you never lower the quality slider ။ ဒါဟာသင့်ရဲ့အလုပ်လုပ်ကိုင်လမ်းကြောင်းတွင်အမှတ်ကိုလျှောက်ထားသင့်တယ်ဘယ်အချိန်မှာသက်ရောက်မှုရှိပါတယ်။
တစ်ခုတည်းကို Pro ကိုအစီအစဉ်နှင့်အတူတစ်ချိန်တည်းမှာ upload လုပ်ပြီးဖိုင်များကိုအမြောက်အမြားပြောင်း. အချိန်ကို Save - တစ်ဦးချင်းစီသူတို့ကိုတစ်ဦးစီစီမံခန့်ခွဲရန်မလိုပါ.