ڊفالٽ ترتيبون براڊڪاسٽ / ويب معيار کي نشانو بڻائين ٿيون - وڏن ڏسندڙن لاءِ ذريعن سان گڏ نظرياتي طور تي هڪجهڙا. محفوظ استعمال لاءِ، تبديل ڪندڙ جي ترتيبن ۾ اعليٰ معيار جو اختيار چونڊيو.
ڇا (سڀ) باقي رھندو جڏھن RTF TXT ٿيندو؟
+
لفظ، ۽ ٻيو ڪجھ نه. TXT نشان ۽ لائين ٽڪراءَ رکي ٿو، تنھنڪري ڳاڙھو، ڦاٽل، عنوان، فائل فارميٽ، رنگ، ٽيبل، تصويرون، سر ۽ فوٽ سڀئي ڪڍيا ويندا آھن - نه ته گهٽايو ويندو، نه ته ڪڍيو ويندو. اھو صحيح نتيجو آھي جڏھن توھان متن کي انڊيڪس ڪرڻ، فرق ڪرڻ يا اسڪرپٽ ڪرڻ لاءِ گھرو ٿا، ۽ غلط نتيجو آھي جيڪڏھن فارميٽنگ جو مطلب آھي. عام متن سڀ کان وڌيڪ مستحڪم فارميٽ آهي: اهو اڃا تائين پڙهڻ لاءِ موجود هوندو جڏهن ته ھن ڏهاڪي جي سڀئي ملڪيت وارو فارميٽ غير کولڻ وارو هوندو. TXT ڪو به انداز، ڪو به تصوير، ڪو به ٽيبل ۽ ڪو به صفحو ٺاھڻ نه کڻندو آھي، تنھنڪري ڪوبه لاڳاپو ماڳ ۾ سدائين لاءِ ڇڏي ڏنو ويندو آھي.
TXT کي براؤزر ۾ سڌو کولڻ گھرجي؟
+
ھائو، ۽ RTF نه ھوندو. برائوزر TXT لاءِ ڊيڪوڊر موڪليندا آھن ۽ RTF لاءِ ڪوبه نه، تنھنڪري RTF لنڪ ڊائون لوڊ ڪرڻ جي ڪوشش ڪندو آھي جڏھن ته TXT لاٽ ۾ رنڊڪ ڏيندو آھي. اھو عام طور تي فيصلو ڪندڙ عنصر آھي جڏھن فائل ويب صفحي تي وڃي ٿي نه ته پروگرام ۾.
مون کي جديد دڪاني فارميٽ جي بدران RTF ڇو استعمال ڪرڻ گهرجي؟
+
ڇاڪاڻ ته اهو بنيادي طور تي سڀ ڪجهه کوليندو آهي، بشمول نوان سالن جي شروعاتي پروگرامن مان ، ۽ ڇاڪاڻ ته اهو هيٺين پڙهڻ وارو متن آهي تنهنڪري اهو سسٽم کي بچائي ٿو جيڪي ٻنهي ملحقات کي ڦاٽي ڇڏين ٿا. تجارت سائيز ۽ خاصيتون آهن: هڪ RTF برابر XML پيڪيج کان ڪيترن ئي ڀيرا وڏو آهي ۽ تبديلين جي پيروي ، تبصرا يا ڏکيا ٽيبل نه ڪري سگهي ٿو.
RTF کي TXT ۾ تبديل ڪرڻ وقت ڪا فائل جي سائيز جي حد آھي ڇا؟
+
نامعلوم اپ لوڊ ڪرڻ جي حد اڻ سڌي طرح مقرر ڪئي وئي آهي؛ داخل ٿيل مفت اڪائونٽس کي وڌيڪ حد ڏني وئي آهي، ۽ پرو اڪائونٽس کي ڪابه پرائيويٽ حد نه آهي. برائوزر جي يادداشت عام طور تي اسان جي سرور-ساڄي جي حدن کان اڳ عملي حد آهي.
RTF جي ڪيترن ئي فائل کي TXT ۾ هڪ ڀيرو تبديل ڪري سگهان ٿو؟
+
ھائو. RTF فائلون هڪ اپ لوڊ ۾ گھڻيون ھڻي يا ھيٺ لاھيو — تبديل ڪندڙ انھن کي گڏيل طور تي پروسيس ڪندو آھي ۽ TXT نتيجن جي ZIP کي موٽائيندو آھي. هر فائل لاءِ اپ لوڊ مرحلي کي ٻيهر ڪرڻ جي ڪا ضرورت نه آھي.
تبديليءَ کانپوءِ منھنجي RTF فائلن سان ڇا ٿيندو؟
+
اپ لوڊ ڪيل فائلون ۽ TXT نڪتا ٿوري رھائڻ واري ونڊو کان پوءِ پاڻمرادو حذف ڪيا ويندا آھن. اسان استعمال ڪندڙن جي فائلن کي نه ڏسندا آھيون، نه ورهايندا آھيون، نه کين تربيت ڏيندا آھيون. سڌو ڊائون لوڊ لنڪ وقت جي حد تائين محدود آھن ۽ اوھان جي سيٽنگن سان ڳنڍيل آھن.