Уредник на PNG

Уредете ги вашите PNG или датотеки со слики.


Како да уредувате PNG-датотека

  1. Кликнете на копчето Вчитај за да ја поставите датотеката со слика

  2. Користете ги копчињата со алатки за да примените различни филтри на вашата слика

  3. Можете да вратите каква било промена со кликнување на копчето Врати.

  4. Кликнете на копчето Преземи за да ја преземете вашата датотека со слика.

N

Оцени ја оваа алатка

3.5/5 - 8 гласови


11,083 конверзии од 2020 година!