Éditor PNG

Edit PNG atanapi file gambar anjeun.


Kumaha ngédit file PNG

  1. Pencét tombol Muat pikeun unggah file gambar anjeun

  2. Anggo tombol alat pikeun nerapkeun saringan anu béda kana gambar anjeun

  3. Anjeun tiasa ngabatalkeun perobihan naon waé ku ngaklik tombol Undo.

  4. Pencét tombol Unduh pikeun ngaunduh file gambar anjeun.

N

Peunteun alat ieu

3.4/5 - 6 sora


6,095 konversi saprak 2020!