ڊفالٽ ترتيبون براڊڪاسٽ / ويب معيار کي نشانو بڻائين ٿيون - وڏن ڏسندڙن لاءِ ذريعن سان گڏ نظرياتي طور تي هڪجهڙا. محفوظ استعمال لاءِ، تبديل ڪندڙ جي ترتيبن ۾ اعليٰ معيار جو اختيار چونڊيو.
DOC فارميٽ ٿيل نظر ايندو جيڪڏھن MD کي فارميٽ نه ھو؟
+
اهو صاف نظر ايندو، ڇاڪاڻ ته ٻيهر حاصل ڪرڻ لاءِ ڪابه شيءِ نه آھي. MD ڪو به انداز جي معلومات نه کڻندو آھي، تنھنڪري تبديل ڪندڙ صاف دودائي لاڳو ڪندو آھي - پڙهڻ لائق جسم جو فائل، سمجھايل حاشيون، فقرا جتي خالي لائين ھيون اتي ڌار ڪيا ويندا آھن. عنوان جتي ذريعو سڃاڻپ وارو معاهدو استعمال ڪيو آھي اتي ڄاڻايل آھن، ۽ سڀ ڪجهه جسم جي متن وانگر اچي ويندو. MD Markdown آھي، جان گربر جو 2004 عام-تبصرو سنسڪرت structured doc جي لکڻ لاءِ جيڪي source وانگر پڙهڻ لاءِ رھندا آھن.
ڪھڙي مارڪ ڊائون ٻوليءَ کي ھن تبديليءَ استعمال ڪيو آھي؟
+
CommonMark plus the GitHub Flavored Markdown extensions, which is the combination almost every current tool understands. that matters because Markdown was never standardized in one place: tables, footnotes, strikethrough and raw HTML differently behave between dialects, and those are exactly the constructs that quietly change meaning when a document moves between renderers.
پراڻي بائنري آفيس فارميٽ اڃان تائين محفوظ آهي؟
+
اهو سڀ جاءِ تي کولي ٿو، پر اهو سٺو نه آهي. ٻنيون فارميٽ XML پيڪيجز کان اڳيان آهن، ماڪرو پيلوڊ کي کڻي وڃن ٿا جيڪي ڪيترائي ميل سروسرز ڏسڻ تي ڪٽيندا آهن، ۽ مائڪروسافٽ پاڻ طرفان مسلسل منسوخ ڪيا ويا آهن. انهن کي استعمال ڪريو جڏھن پراڻي سافٽ ويئر جو خاص ٽڪرو انهن جي ضرورت رکي، ۽ XML فارميٽ ٻي صورت ۾. DOC عمل ۾ غير دستاويز ٿيل آهي، جديد اوزارن لاءِ اڇو آهي، ۽ مائڪروسافٽ پاڻ 2007 کان وٺي ان کي ڦيرائي ڇڏيو آهي.
MD کي DOC ۾ تبديل ڪرڻ وقت ڪا فائل جي سائيز جي حد آھي ڇا؟
+
نامعلوم اپ لوڊ ڪرڻ جي حد اڻ سڌي طرح مقرر ڪئي وئي آهي؛ داخل ٿيل مفت اڪائونٽس کي وڌيڪ حد ڏني وئي آهي، ۽ پرو اڪائونٽس کي ڪابه پرائيويٽ حد نه آهي. برائوزر جي يادداشت عام طور تي اسان جي سرور-ساڄي جي حدن کان اڳ عملي حد آهي.
MD جي ڪيترن ئي فائل کي DOC ۾ هڪ ڀيرو تبديل ڪري سگهان ٿو؟
+
ھائو. MD فائلون هڪ اپ لوڊ ۾ گھڻيون ھڻي يا ھيٺ لاھيو — تبديل ڪندڙ انھن کي گڏيل طور تي پروسيس ڪندو آھي ۽ DOC نتيجن جي ZIP کي موٽائيندو آھي. هر فائل لاءِ اپ لوڊ مرحلي کي ٻيهر ڪرڻ جي ڪا ضرورت نه آھي.
تبديليءَ کانپوءِ منھنجي MD فائلن سان ڇا ٿيندو؟
+
اپ لوڊ ڪيل فائلون ۽ DOC نڪتا ٿوري رھائڻ واري ونڊو کان پوءِ پاڻمرادو حذف ڪيا ويندا آھن. اسان استعمال ڪندڙن جي فائلن کي نه ڏسندا آھيون، نه ورهايندا آھيون، نه کين تربيت ڏيندا آھيون. سڌو ڊائون لوڊ لنڪ وقت جي حد تائين محدود آھن ۽ اوھان جي سيٽنگن سان ڳنڍيل آھن.