Thjesht hidhni këtu

PNG në SVG

Konvertoni PNG në SVG në internet falas

%


Si të shndërroni një PNG në SVG në internet

  1. Për të kthyer një PNG në SVG, tërhiqeni dhe lëshoni ose klikoni në zonën tonë të ngarkimit për të ngarkuar skedarin

  2. Dosja juaj do të hyjë në radhë

  3. Mjeti ynë do të konvertojë automatikisht skedarin tuaj PNG në SVG

  4. Pastaj ju klikoni në lidhjen e shkarkimit në skedar për të ruajtur SVG në kompjuterin tuaj

N

Vlerësoni këtë mjet

2.7/5 - 3 votat


3,055 shndërrime që nga viti 2020!